Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Society built up on shit...

Καταρχήν τι να πω για τους 3 ΑΘΩΟΥΣ που σκοτώθηκαν χθες; Το "λυπάμαι" είναι πολύ λίγο.
Όπως και με τον Αλέξανδρο που έκανε το λάθος να βρίσκεται κοντά σε μπάτσους, έτσι και για αυτούς που βρίσκονταν κοντά σε μία διαδήλωση.

Τα καθίκια (ευγενικός χαρακτηρισμός) που τους επιτέθηκαν είναι ακριβώς του ίδιου τύπου με το καθίκι που σκότωσε πέρσυ το μαθητή. Φοράνε διαφορετική στολή, έχουν διαφορετικά όπλα, πιστεύουν σε διαφορετικές "ιδεολογίες", αλλά έχουν τα ίδια σκατά στο κεφάλι τους. Νομοτελειακά ήταν θέμα χρόνου να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα.

Τουλάχιστον αυτοί οι τρεις θα γλυτώσουν τον μετά θάνατον εξευτελισμό. Πέραν της εκμετάλλευσης του θανάτου τους από τις πολιτικομαμές και τους δημοσιοκάφρους για να ηρεμήσουν οι λαϊκές αντιδράσεις, ούτε θα τους αγιοποιήσουν, ούτε θα τους ηρωοποιήσουν ούτε σύνθημα θα τους κάνουν. Όπως και για κάθε τι που δεν μπορεί να στολίσει ως σύμβολο την εκάστοτε ταμπέλα που έχει καρφωθεί στον εγκέφαλο του μέσου παρτάκια Νεοέλληνα.

Αν αυτό δεν είναι φασισμός, τότε τί είναι;

Αφιερωμένο σε όσους πιστεύουν πως για το θάνατό τους φταίει το δντ/η αστυνομία/οι αριστεροί/οι δεξιοί/η κυβέρνηση/το κκε/το λαος/ο σύριζα/ο βγενόπουλος/η πυροσβεστική/ο ανάδρομος ερμής ... Χωρίς καμμία ορθολογική πρόταση/προσπάθεια να αλλάξουμε το περιβάλλον και την ναυαγούσα κοινωνία μας.

2 σχόλια:

Zaphod είπε...

"έχουν τα ίδια σκατά στο κεφάλι τους"

Σαφεστατα

Hades είπε...

Περιεκτικότατος και ολιγόλογος.
Δυστυχώς όμως τα σημεία των καιρών μας όχι μόνο θα συνεχιστούν αλλά θα γιγαντωθούν κιόλας.
Όσο κολλάμε κάτω από ταμπέλες και θεωρούμε ότι η αναγνώριση έρχεται μόνο μέσα από το μαντρί, τα πράγματα θα γίνονται ολοένα και χειρότερα...