Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

Nightlife in Tinos 2008

Μιας και τον τελευταίο καιρό έχουμε πήξει από το ο κλέψας του κλέψαντος τω κλέψαντι τον κλέψαντα και παλιοκλεφταραίοι που έλεγε ο Ηλιόπουλος, ήρθε η ώρα να χαλαρώσουμε ολίγον..

Αφού απειλήθηκα, τρόμαξα κτλ από τα περσινά... NightLife in Tinos v2 ..

Σημείωση προς τον αναγνώστη: Έχουν περάσει τα χρονάκια μας.. Δεν είμαστε πλέον σε θέση (και διάθεση) να παριστάνουμε τους μπαροπεριηγητές, οπότε το review θα είναι για λίγα μαγαζιά... Άρξασθε:

Κουρσάρος: Εν αντιθέση με πέρυσι, τα πράγματα ήταν και είναι πολύ καλύτερα. Βασικός λόγος (και μοναδικός): ΠΑΒΑΡΟΤΙ (ο φετινός dj - για τους απλούς θνητούς Αντώνης). Κέφι, όρεξη, άριστες εναλλαγές διάθεσης και μουσικής. Κανα δυο φορές που ήταν στις μαύρες του και μας ξενέρωσε, του το συγχωρούμε για το πολύ καλό υπόλοιπο. Με καλύτερη φάση ίσως τις καθημερινές χωρίς πολύ κόσμο όπου μπορεί να έπαιζε επί 2 ώρες απίστευτη ροκ χωρίς να έχω ξανακούσει ούτε ένα κομμάτι - προφανώς από τις πιο ενδιαφέρουσες χαλαρές μπύρες μετά μουσικής. Αρνητικά: (α) Τα 7€ για ποτό (β) Οι τάσεις επαγγελματικής αυτοκτονίας του Νάτσιου κατά καιρούς να βάζει άλλους να παίζουν μουσική (Μαντόνα - μπλιάχ) (γ) η απώλεια της Λουκίας (αν και δούλευε πρωινά με έχει χαλάσει αρκετά)..

Κάκτος: Στο περσινό review αν θυμάμαι καλά απουσίαζε (τυχαία μιας και ήταν πιο χειμερινό). Λοιπόν, πέρυσι ήταν χάλια - πριόνια, κομπρεσέρ, γεωτρήσεις, μπουλντόζες, ασθενοφόρα και ότι άλλο θα έπαιζε ο μέσος κόπανος που έγινε dj επειδή ήταν άχρηστος να κάνει οτιδήποτε άλλο. Φέτος: Κλάσεις ανώτερη μουσική αν και λίγο υποτονική έως ξενέρωτη σε ορισμένες φάσεις. Είναι αδιανόητο να μην γίνεται σε αυτό το μαγαζί κόλαση ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! Χρειάζεται: (α) Καλύτερο mojito (β και σημαντικότερο) Έναν σοβαρό dj να παίζει καλοκαιρινή pop που να ξεσηκώνει τον κόσμο να γίνεται κόλαση (βλέπε τέλος του άρθρου)...

Si-Sa: Το τρελό μαγαζί... Καθημερινές (ή πολύ αργά) με λίγο κόσμο παίζει πολύ καλύτερη μουσική και έχει περισσότερο κέφι από τα γεμάτα Σαββατοκύριακα.. Ίσως ο dj να είναι αγοραφοβικός. Προσέξτε λίγο.. Τέλος, τα καλοκαιρινά 6€ για τη μικρή μπύρα είναι χωρίς σχόλια..

Σιβυλλα: Αν είστε Ελληνολάτρης μπαρόβιος και γουστάρετε το "όλα στο μίξερ" τότε είναι το ιδανικό μέρος για σας (και βεβαίως εγώ είμαι λάθος)..

Pallazzo: Πήγα μια φορά, ήταν πολύ καλα - με εξέπληξε ευχάριστα με ξένη 70's και 80's pop- αλλά όσες φορές ξαναπέρασα απ έξω άκουγα πριόνια και σαντζαλα - μάντζαλα... βέβαια από κόσμο ήταν γεμάτο αλλά.. Who knows?

Γενικότερο σχόλιο: Καλύτερα από πέρυσι αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.. Συνηθισμένα πράγματα που μπορείς να τα βρεις οπουδήποτε, χωρίς κόπο.. Λείπει το εξαιρετικό... Δηλαδή αυτό:Kαμμια 35-40 αριά ξένοι ιστιοπλόοι (με αρκετές κοπέλες φυσικά) να χοροπηδάνε μετά μουσικής στην πισίνα του ξενοδοχείου Αίολος μετά την τελετή βράβευσης των ιστιοπλόων που συμμετείχαν στο φετινό ράλι Αιγαίου. Βέβαια οι μόνοι ντόπιοι μάρτυρες ήταν οι υπάλληλοι και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου μιας και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι είχαν αποχωρήσει για δύο λόγους: (α) βαρυστομάχιασαν από τον μπουφέ (β) αναχώρησαν μαζί με τις παριστάμενες αρχές μιας δεν υπήρχε άλλος λόγος να συνεχίσουν να ξοδεύουν σάλιο..
Από τις φάτσες των ξένων κατά την αποχώρηση (αφού το πρόγραμμα έκλεισε νωρίς μιας και θα ενοχλούνταν οι ένοικοι) παρατήρησα πως το διασκέδασαν πολύ..

Ελπίζω του χρόνου να μαστε πολύ καλύτερα..

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΔΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ???
ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΦΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑΖΕΙΣ...
ΔΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ...ΙΣΩΣ...

Zaphod είπε...

Τι τιμές είναι αυτες ρε;;;;

Και περί μουσικής, τουλάχιστον είναι καλύτερα (απ' ότι λες) από τα χάλια που θυμάμαι...

Slartibartfast είπε...

@KOUKLA: Κουλή είσαι και γράφεις κεφαλαία; Την άλλη φορά να απενεργοποιήσεις το Caps Lock! Mου ρθε λίγο δηλητήριο και ήταν αμαρτία να πάει χαμένο ;-) Με το χαρακτήρα του σχολίου σου κάνεις μια δυναμική προσπάθεια να καταταγείς στην κατηγορία: "μετανιωμένη πρώην"...

@zaphod: Ξέρεις ποια είναι η κατάρα του νησιού; Οι Αθηναίοι, που επειδή συχνάζουν στα ψευτο-in μαγαζιά της Αθήνας, θεωρούν τα 8-10€ φυσιολογική τιμή ποτού (μιας και αν το ποτό έχει κάτω από 8€ το μαγαζί δεν είναι καλό).. κακομαθαίνουν τους ντόπιους και την πληρώνουμε εμείς... Όσο για σύγκριση φέτος με πέρυσι... ΚΑΜΜΙΑ.. Απλά μπορούμε πολύ καλύτερα για του χρόνου.. Πώς σου φαίνεται η φάση στη φωτό;