Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2008

Παραλάβαμε καμμένη γή, κάψαμε κι άλλη αλλά.... ΘΑ ΤΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Έλαβα το εξής e-mail από σε μια mailing list το οποίο και αναδημοσιεύω:

Όπως ανάφεραν προχθές οι ειδήσεις, η ΕΕ εξέδωσε ένα ψήφισμα για όλες τις μεσογειακές χώρες που επλήγησαν από φωτιές, να δεσμευτούν ότι τα δάση που κάηκαν θα ξαναγίνουν δάση, διότι αυτό αφορά ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. Το ψήφισμα υπεγράφη από τις αντιπροσωπείες όλων των Μεσογειακών χωρών ( Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία) και όλων των παρατάξεων... εκτός μίας.
Guess who?... Ο κ. Ρουσόπουλος είπε ως δικαιολογία ότι αυτό είναι παρέμβαση στο Σύνταγμα της Χώρας βλέπε Αρθρο 24, περί 'δασικών εκτάσεων και δασών' !!...

Εκτός, αυτού, προχτές οι ειδήσεις ακόμα και των κρατικών καναλιών αναφέραν οτι 2.000 και πλέον στρέμματα στη Ζαχάρω 'παραχωρήθηκαν για ήπια τουριστική ανάπτυξη' σε μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα.

Οφείλουμε να δείξουμε σε όλα τα κόμματα οτι δεν είμαστε σύμφωνοι και οτι δεν αδιαφορούμε: υπογράψτε το petition για την προστασία των δασών. Οι τωρινές 184.000 υπογραφές είναι πάρα πολύ λίγες - οφείλουμε να τις κάνουμε 2.000.000, αφού η αίτηση αυτή θα σταλεί στη Βουλή, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά και στον ΟΗΕ.

www.petitiononline.com/forestgr/

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ!
Τσεπαπαδάκης ΑνδρέαςΠαρακαλώ υπογράψτε όσοι το δείτε ΑΜΕΣΑ!!

Υ.Γ. Το τι έχω να γράψω δεν λέγεται!!! Έχουν συμβεί αρκετά τον τελευταίο καιρό αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να τα σκεφτώ... Πολλά ενδιαφέροντα (αρκετά των οποίων προσυπογράφω - που καταντήσαμε!!! ;-)) ) στο blog του Zaphod

2 σχόλια:

Zaphod είπε...

Παλιά και γνωστή η ιστορία αν και δεν ξέρω τι έγινε από την μεριά της χώρας μας τελικά (αν το υπογράψαμε δηλ)..

Κατά τα άλλα συμφώνα μαζί μου και μή ερεύνα :)

Slartibartfast είπε...

Ούτε και γω έμαθα και δεν έχω χρόνο να το ψάξω...

+Σουβλόγησον+