Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

Μας πρήξατε..

Το θέμα που έχει ζουμί αλλά προφανώς θα το καλύψουν ο θάνατος του Χριστόδουλου και οι κατινιές του Ζαχόπουλου είναι οι μίζες από τα κρυφά ταμεία της Siemens (βλέπε και τα σχετικά θέματα). Και αξίζει προφανώς να δούμε αύριο τους φακέλους των Παπαχελά και Τέλλογλου για να δούμε αν θα δημοσιευτούν συγκεκριμένα στοιχεία για τις δωροδοκίες των κομμάτων μας από τους Γερμανούς. Οπότε αναλυτικό άρθρο θα γράψω μεθαύριο μετά την εκπομπή.
Προς το παρόν για να λυθούν όλες οι απορίες ας ακούσουμε το διάλογο των ρουφιάνων Χίου - Καμπουράκη.


Τέλος, έχει αρχίσει να με τσαντίζει το ότι όλοι τα χώνουν στον ρουφιάνο Μάκη, ενώ τον ρουφιάνο Θέμο έχουμε αρχίσει να τον ξεχνάμε.

6 σχόλια:

Unknown είπε...

Ούτε για φτύσιμο δεν αξίζουν πλέον οι περισσότεροι δημοσιογράφοι. Ο Μάκης και ο Θέμος τα έχωσαν σε πολύ κόσμο, δίκαια ή άδικα και τώρα χαίρομαι πολύ που τρώγονται μεταξύ τους.

Σίγουρα υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούμε. Οι μίζες της Siemens είναι ένα απο αυτά όπως και η περίφημη συμφωνία που κανείς δεν ξέρει τι περιλαμβάνει με τη M$ (πέρα απ'το ότι πάλι θα πληρώσουμε αρκετά εκατομμυρια).

Ενώ προχωρά η έρευνα στη Γερμανία εδώ γίνεται τίποτα; Πες ότι υπάρχουν και κάποιοι δημοσιογράφοι που κάνουν τη δουλεία τους και δείχνουν στοιχεία σήμερα, τι νομίζεις οτι θα γίνει; Θα διεξαχθούν έρευνες στα ταμεία των κομμάτων; Τα λεφτά που σπαταλήθηκαν στους Ολυμπιακούς θα τα επιστρέψουν; Μήπως δεν θα γίνει τίποτα; Μήπως περιμένουν όλοι να ξεχαστεί το θέμα και να μπει στο αρχείο όπως έγινε και με την υπόθεση των υποκλοπών πριν λίγες μέρες και με την υπόθεση του χρηματιστηρίου πριν λίγα χρόνια; Μήπως είμαστε εντελώς μ*****ς που ασχολούμαστε με τους Μάκηδες και τους Ζαχόπουλους; Αφού μεταξύ μας όλοι ξέρουμε ότι κάποιοι παίρνουν μίζες, κάποιοι καταχρώνται την εξουσία τους, κάποιοι συνναλλάσονται με τους προηγούμενους κλπ. Και το κάνουν με τη συγκατάθεσή μας αφού πάμε* πάλι και βγάζουμε τον Καραμανλή και τον Παπανδρέου να τους έχουμε να τους καμαρώνουμε.

*Σα λαός εννοώ δε θέλω να προσβάλω τους αναγνώστες του weblog.

Ανώνυμος είπε...

Anarwtiemai ti epixeirhmata mporei na exei kapoios pou diafwnei me ta osa egraye o kinalus parapanw...

Sthn koinwnia tou yperkerdous sthn opoia exoume thn "tyxh" na zoume, o ka8enas kanei to pan gia na kerdisei oso perissotero ginetai. An kapoios gnwrizei liga pragmata gia to kosmo twn epixeirhsewn mporei poly apla na katalavei th logikh twn mizwn. Oles oi polye8nikes etaireies exoun vraxypro8esmous stoxous pou sto 99% twn periptwsewn tous den ginetai na epiteyx8oun akolou8wntas thn nomimh odo. Moiraia loipon epilegoun enallaktikous dromous, mizes doliof8ores, kataskopia, amesous/emesous ekbiasmous dolofonies kai oti allo mporei kaneis na skarfistei...

Anarwtiemai loipon, yparxei die3odos apo ayth thn enoxlhtikh katastash?


Lysh ala politik:
Na broume poios (oxi kat' anagkh ena proswpo) exei ta kotsia kai ta efodia na antista8ei stis parapanw me8odous kai na ton yhfisoume-sthri3oume mazika.
(an ton vreite sfyri3te mou kleftika)


Lysh ala EMO:
Na afhsoume ta pragmata opws einai. Me ma8hmatikh akribeia h megalh katastrofh den 8a arghsei na er8ei. Meta thn katastrofh omws isws yparxei elpida na dimiourghsoume enan pio kalo kosmo.


Lysh ala CHE:
Antistash! Antistash! Antistash!
Oi polye8nikes e3artwntai apo emas!
Emeis tis xrhmatodotoume agorazontas ta proionta tous. An 8eloume mporoume na tous stamathsoume!
(e kala twra... poios 8a faei hamburger kai den 8a piei coca-cola)


Merit

Slartibartfast είπε...

Χθες, μιας και ο ΣΚΑΙ είχε χαλάσει εδώ λόγω καιρού, είδα στον Αλφα το κουτί της Πανδώρας. Η εκπομπή είχε θέμα τους δημοσιογράφους που εργάζονται ταυτόχρονα σε γραφεία τύπου. Δυστυχώς δεν κατονόμασε κανέναν. Μάλιστα ο Κύρτσος είπε πως το 91 ήταν ο ίδιος σύμβουλος του Μητσοτάκη και ταυτόχρονα Διευθυντής του Ελεύθερου Τύπου.

Ένα μεγάλο κομμάτι της διαπλοκής ξεκινάει από εκεί, καθώς αυτός είναι ο τρόπος να τα αρπάζουν οι μεγαλοδημοσιογράφοι. Απασχολούνται σε γραφεία τύπου Υπηρεσιών, Υπουργείων, Εταιρειών και στη συνέχεια μας βομβαρδίζουν με τις απόψεις των εργοδοτών τους.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ρόλο των διαφημιστικών εταιρειών, τον τρόπο που στήνουν τα προγράμματα των καναλιών και τον στρεβλό διαμοιρασμό της διαφήμισης με τρόπο δυσανάλογο του ποσοστού θεαματικότητας. Ήταν μια πολύ καλή εκπομπή τον τρόπο σαθρής λειτουργίας του συστήματος.

Δυστυχώς μιας και δεν έπιανα ΣΚΑΙ δεν είδα τους φακέλους. Θα τους δώ μάλλον αύριο στο δίκτυο. Προς το παρόν διάβασα αυτό και βίντεο για το θέμα έχει εδώ

Kinalus: Ακριβώς!! Η πλάκα είναι οτι αυτό είπε ο Καρατζαφέρης. Πως στη Γερμανία θα βρουν αυτούς που δωροδόκησαν ενώ εδώ δεν θα ασχοληθούμε με αυτούς που δωροδοκήθηκαν.

Merit: Μαζί σου. Η λύση Emo είναι για τους ηλίθιους. Η μόνη λύση είναι να μαυρίζουμε (ψηφίζοντας μικρά κόμματα - άσχετο αν δεν μας καλύπτουν) τους μεγάλους μπας και εμφανιστεί κανας Μεσίας (τουλάχιστον ας το ελπίσουμε) και φυσικά η λύση Che αποφεύγοντας όσο μπορούμε τις πολυεθνικές και κράζοντας τα κέντρα εξουσίας.
(προσωπικά δεν τρώω χάμπουργκερ και έχω κόψει εδώ και καιρό την Κοκα Κολα)

Slartibartfast είπε...

Merit: Ξέχασα το ;-)) (για τα χάμπουργκερ και την ΚοκαΚόλα)

Zaphod είπε...

Ρουφιανιά, πληρωμένη δημοσιογραφία και άγιος ο Θεός. Έχει, νομίζω, να πέσει πολύ γέλιο ακόμα :)

Slartibartfast είπε...

Zaphod: Αυτό το γέλιο περιμένω και γω... Μακάρι να ξεκατινιαστούν εντελώς τα βρωμολαμόγια μεταξύ τους μπας και καθαρίσουμε λίγο...