Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2008

Ζαχοπουλιάς ΙΙΙ

Και για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα γιατί παρατράβηξε και υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε πάμε σε μια γρήγορη έρευνα του ποιός μπορεί να έδωσε το dvd:
Τρέμη: Α-π-ο-κ-λ-ε-ί-ε-τ-α-ι!!! Υπάλληλος του Μπόμπολα και να μην το μοίρασε δωρεάν μαζί με το Έθνος του Σαββάτου, προσπαθώντας να προκαλέσει επανάσταση; Δεν παίζει με τίποτα. Εκτός αν αύριο πρωί ο ήλιος βγεί από τη δύση ( ή δείτε να επιστρέφει κανας μαθηματικός τύπος για να πάρει όλα τα έργα το μεγάλο boss)
Αναστασιάδης: ΝΟ WAY!!! Το άτομο είναι πιο Πασόκος και από το Γιωργάκη. Θα πέσω από τα σύννεφα.
Τριανταφυλλόπουλος: Χμμμμ.... Ιστορία με σκάνδαλο που έχει μέσα κρυφές κάμερες και ο Μάκης απών; Τόσα χρόνια τι ξέραμε; Πως αν έχεις καμμια καταγγελία ή κρυφό βίντεο που θα το στελνες; Στο Μάκη... Θυμίζει κάτι από παλιά η ιστορία*... Είναι αριστερός - άρα τα παίρνει απ' όλους - οπότε φαίνεται το πιο πιθανόν. Ποντάρω λοιπόν ρεστα στο Μάκη.

Το θετικό με την ιστορία ήταν ότι έστω από σπόντα το επίμαχο υλικό έφτασε στα χέρια της δικαιοσύνης και δεν είχαμε καθημερινή προβολή τσόντας. Μένει λοιπόν η δικαιοσύνη και η Βουλή να "καθαρίσουν" (λέμε τώρα - κάποιος κακόπιστος αντί για "καθάρισμα" μπορεί να βάλει "κουκούλωμα"), γλυτώνοντας αντίστοιχες τηλεοπτικές εκπομπές με στιχομυθίες που θυμίζουν "Τι εισαι; Πές μου τι είσαι;" **

* Για όσους δεν το πιασαν: Ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου...
**Για τους αργόστροφους: Πως λέγεται ο αδερφός του Μπρούς Λη που παίζει πιάνο;

5 σχόλια:

Zaphod είπε...

"**Για τους αργόστροφους: Πως λέγεται ο αδερφός του Μπρούς Λη που παίζει πιάνο;"

:P

Πήγα για σχόλιο και μου βγήκε ποστ, οπότε έλα απο το μαγαζί :)

Slartibartfast είπε...

Χμμ.. Κεφάτο σε βλέπω!!! Μπράβο αγόρι μου.. Χαίρομαι για σένα ;-))
Να χαρείς τώρα γιατί το απόγευμα έχει άλλη μια μικρή συνηθισμένη στεναχώρια..

Humma Kavula είπε...

Φτηνά τη γλυτώσατε μικρέ

Ανώνυμος είπε...

Δείτε το κι εσείς

http://patato151.blogspot.com/2008/01/10-dvd.html

Μη φοβάστε να ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿