Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2007

Περί γκάλοπ και λοιπών αηδιών

Τα αποτελέσματα είναι στο 75% και δείχνουν ΝΔ 42,9% - Πασόκ 38,6%.
Που είναι ρε εκείνα τα απίστευτα γκάλοπ που βλέπαν διαφορά 0,6% που έπεφτε συνέχεια και κλίμα που ανατρεπόταν? Εκτός αν εννοούσαν τίποτα κληματόβεργες.
ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!!
Περισσότερα στοιχεία εδώ , εδώ και εδώ. (Ελπίζω να μην κρυφτούν αυτά τα site)
Τελικά για 2η φορά (1η το 2004) δικαιώνονται τα γκάλοπ ΣΚΑΪ-Καθημερινής που το είχαν καρφώσει στις 4 μονάδες (43-39, 42-38 εκεί μέσα)
Επίσης φαίνεται πως και ο κόσμος έχει ξυπνήσει και δεν πείθεται από όποια μπαρούφα ακούει στα βρωμοκάναλα. Και σίγουρα σκέφτεται πολύ διαφορετικά απ ότι προσπαθούν να μας πείσουν τα media.

ΟΥΣΤ!

UPDATE:
Είναι και θρασύς! Εδώ!

8 σχόλια:

Zaphod είπε...

Μπράβο ρε slarti!

Μας έχουν ζαλίσει τα αυτιά με ηθελημένοι παραπληροφόρηση. Πρέπει κάποτε να καταλάβουν πως είναι δημοσιογράφοι και όχι κομματικά στελέχη του σκιώδους υπουργείου προπαγάνδας!

Hades είπε...

Το πρωτοσέλιδο "Γιώργο χάσαμε" το θυμάται κανείς;

Slartibartfast είπε...

Όχι δεν το θυμάμαι πότε ήταν?? Δείτε στο αρχικό post - πρόσθεσα και ένα ηχητικό ντοκουμέντο ;-)))

Hades είπε...

Ήταν αμέσως μετά τις εκλογές του 2004 το πρωτοσέλιδο της Ελευθεροτυπίας! Κρατάει χρόναι αυτή η κολώνια όπως λένε, απλά και από το κακό στο χειρότερο πάει, και όλο και περισσότεροι εμπλέκονται. Θέλω αν πιστεύω μετά το δεύτερο σερί ξεβράκωμα θα ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα γιατί έχει παραγίνει αηδιασστική η όλη κατάσταση. Καλό το ντοκουμέντο παρεμπιπτόντως, όπως και ο όλος σχολιασμός του άρθρου.

Humma Kavula είπε...

Μπράβο ρε slarti ξεβράκωσέ τους τους πούστηδες που συνέχεια νομίζουν οτι έχουν να κάνουν με ζώα. Έτσι τους χρειάζεται. Ευτυχώς που έχουμε αποκτήσει και λίγο κριτική σκέψη και δε τα χαύτουμε σα μαλάκες. Πρέπει πάντως το ΣΚΑΙ να του ζητήσει δημόσια να βγει και να μας πει κατόποιν του αποτελέσματος τι έχει να σχολιάσει γι'αυτά που έλεγε. Αν δε τον ξεμπροστιάσουν θα'ναι μαλάκες.

Hades είπε...

Στην Ελλάδα η ευθιξία είναι κάτι που πρέπει να έχουν μόνο οιάλλοι απέναντί μας. Όπως δεν έγινε τίποτε στην ακριβώς ίδια ιστορία του 2004 έτσι δεν θα γίνει και τώρα. Απλά πράγματα.
Άλλωστε δεν υπάρχει φορολογία όταν κάποιος πετάει τις μαλακίες του, άρα όλοι πετούν όσο το δυνατόν περισσότερες μπορούν.

Slartibartfast είπε...

Άστα να πάνε:
Υπουργείο Προπαγάνδας, Λέω ότι μλκία μου κατέβει και τα ζώα που με ακούνε θα το ξεχάσουν κτλ..

Αυτό περί φορολογίας της μαλακίας μου θυμίζει Γεωργίου - την πρόταση να καταργηθούν οι φόροι και να μπεί μόνο ένας, με συμβολική τιμή, 1€ για κάθε μαλακία που λεει ο καθένας - έλεγε πως έτσι θα γινόμασταν το πλουσιότερο κράτος ;-))

Hades είπε...

Μην το γελάς καθόλου αυτό το τελευταίο... Ποια αύξηση στον ΦΠΑ και μαλακίες!
Εντωμεταξύ το πραγματικά εντυπωσιακό (για να το διακωμωδήσουμε ακόμη περισσότερο, μιας και για γέλια είναι) είναι το άλλο: προ πολλών ετών στην απόγνωσή τους να βρουν χρήματα είχαν σκεφτεί να φορολογήσουν... τα κατοικίδια (ως κινητή περιουσία ντε και καλά), μέτρο αν μη τι άλλο ελεϊνό, φαιδρό και αστειότατο. Έπεσε ΤΟ κράξιμο φυσικά και η σκέψη-πρόταση αποσύρθηκε άρον-άρον εννοείται. Αλλά η έκπληξη είναι στο εξής: αφού βρέθηκε κάποιος νοσηρός εγκέφαλος να σκεφτεί κάτι τέτοιο, πως διάολο δεν σκέφτηκε να φορολογήσει την εκτόξευση μαλακιών!