Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2007

Περί αντιπροσώπων

Θα αποφύγω την πρόκληση να κάνω κάποια πρόβλεψη (αν και με τρώει αλλά δήλωσα τις προβλέψεις μου στο blog του zaphod). Αξίζει όμως να σημειώσω πως τις τελευταίες μέρες έχω βαρεθεί να βλέπω τον little George σε όλα τα κανάλια και να εξαγγέλει τα άπειρα σε όλους (μισθωτούς - συνταξιούχους - νοικοκυρές - ζητιάνους - μαυραγορίτες κτλ). Μόνο ένα μήνυμα θα ήθελα να στείλω (εκτός της αποχής που θεωρώ απόδειξη ύψιστης βλακείας).
Ανεξάρτητα από κόμματα-τοποθετήσεις-χρωματισμούς ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!!! Ρίξτε επιτέλους ένα μαύρο στην οικογενειοκρατεία και τα ίδια γνωστά πρόσωπα που τα βλέπουμε μόνο προεκλογικά. Βαρβιτσιώτηδες, Μητσοτάκηδες, Ροκόφυλλους, Κατσιφάρες, Μπεκίρηδες κτλ. Όπως επίσης ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΣΗΜΟ που επειδή εμφανίζεται στην τηλεόραση νομίζει πως μπορεί να μας εκπροσωπήσει. Βούρους, Τουρνάδες, Καρράδες, Λέανδρους κτλ
Επιλέξτε τουλάχιστον πρόσωπα νέα και άφθαρτα μπας και δούμε κάτι διαφορετικό (δεν έχω ψευδαισθήσεις - άσπρη μέρα θα δούμε μόνο αν χιονίσει). Ας δούμε τουλάχιστον κάτι διαφορετικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: