Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2007

Σαλόνικα...

Είχα αφήσει το blog λόγω διακοπών στα Κουφονήσια και προσαρμογής στο σχολείο, αλλά υπάρχει κάτι από καιρό που είχα ξεχάσει να γράψω.. Θυμάμαι ήταν γύρω στις 18-19 Αυγούστου όταν αποφάσισε ο "πολύς" Γιωργάκης να κάνει ομιλία στη Θεσσαλονίκη όταν θα ανέβαινε ο Κοκός για τα εγκαίνια της έκθεσης...
Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκοπιμότητα έχουν οι πορείες για το οικονομικό πρόγραμμα της κυβέρνησης 1 βδομάδα πριν τις εκλογές. Αν ο Ελληνικός λαός δεν τους θέλει σε μια βδομάδα θα τους μαυρίσει!!!
Θα μαζευτεί πάνω όπως κάθε χρόνο κάθε καρυδιάς-καρύδι με τα συνηθισμένα γεγονότα, μόνο που φέτος θα έχουμε και guest star τον "πολύ" Γιωργάκη με μια μεγάλη μάζα πασόκων. Φαντάζομαι πως η κυβέρνηση, με το λίγο μυαλό που έχει, θα ορμηνέψει τους μπάτσους να είναι απο μακρυά και να μην πειράξουν τρίχα (μιας και οποιαδήποτε εμπλοκή μπάτσων θα της κάνει κακό). Γιατί δεν μπορεί να ξεκολλήσει από το μυαλό μου πως ήταν ιδέα Λαλιώτη να βάλει πολλούς πασόκους δίπλα από το καραβάνι των γνωστών διαδηλωτών με σκοπό να γίνει η πλήρης κόλαση; Γιατί το ενδεχόμενο να ξεφύγει εντελώς από το συνηθισμένο η κατάσταση μου φαίνεται σχεδόν σίγουρο; Μακάρι να βγώ τρελός, αλλά φοβάμαι για τα χειρότερα αυτό το τριήμερο..

2 σχόλια:

Humma Kavula είπε...

" Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκοπιμότητα έχουν οι πορείες για το οικονομικό πρόγραμμα της κυβέρνησης 1 βδομάδα πριν τις εκλογές. Αν ο Ελληνικός λαός δεν τους θέλει σε μια βδομάδα θα τους μαυρίσει!!! "

ΣΩΣΤΟΣ! Προφανώς για να φωνάξει είμαι και γω εδώ και παλεύω συνεχώς για τα δικαιώματα του λαού.

Slartibartfast είπε...

Και όπως πάντα, μόλις γράφω κάτι, δεν γίνεται τίποτα (αν απλά μου περνούσε από το μυαλό σαν σενάριο θα γινόταν κόλαση).
Αλήθεια πώς και έτσι ηρεμία φέτος; Δεν ανέβηκε τελικά πολύς λαός (φάγαν χυλόπιτα οι συνδικαλιστές); Έκανε η Αστυνομία σωστά τη δουλειά της( εδώ γελανε); Τί έγινε άραγε; (περνάει από το μυαλό μου πως και το πασόκ μετά τις πυρκαγιές δεν ήθελε άλλα επεισόδια)