Κυριακή 26 Αυγούστου 2007

Φλόγες και συμπτώσεις

Συγκρατούμαι ίσα-ίσα να μην αρχίσω τα μπινελίκια...
Όλα φαίνονται συμπτώσεις
(1) Οι μεγάλες φωτιές μπαίνουν τον τελευταίο χρόνο διακυβέρνησης (εκτός του 2003-4) ώστε με την προεκλογική πίεση συμφερόντων να αποχαρακτηριστούν απο αναδασωτέες (αν καταφέρω θα σκανάρω σχετικό γράφημα με διαχρονικές πυρκαγές από την Καθημερινή). Στην συγκεκριμένη περίπτωση μέσα σε 20 μέρες με κλειστή τη βουλή δεν γίνεται να αποχαρακτηριστούν.
(2) Καίγεται η Ηλεία όπου όλα τα δάση είναι χασισοκαλλιέργειες και δεν θυμάμαι να έχει πιάσει ποτέ ξανά μεγάλη φωτιά. Επίσης δεν φαίνεται κανείς να διεκδικεί τα καμμένα δάση (αντίθετα με την Αττική)
(3) Τοποθετούνται εμπρηστικοί μηχανισμοί στις δεξαμενές πετρελαίου της ΔΕΗ στο Αλιβέρι (τους βρήκανε στην αρχή και τη γλίτωσε)
(4) Τα ιδιωτικά κανάλια μιλάνε παντού για απουσία της πυροσβεστικής. Δύο μέρες τώρα δεν άκουσα κάπου ότι βρίσκεται η Πυροσβεστική (μάλλον είναι διακοπες στο Μπαλί)
(5) Οι εμπρηστές είναι εξωγήινοι. Κατεβαίνουν με ufo βάζουν φωτιά και μετά τηλεμεταφέρονται (λίγες φορες γιατί οι περισσότερες φωτιές είναι τυχαίες)
(6) Οι πολίτες αντί να φύγουν από τα χωριά που απειλούνται βγαίνουν στα κανάλια γιατί δεν ξέρουν τι να κάνουν που τους αφήσαν στο έλεος του Θεού.
(7) Τις οδηγίες της πολιτικής προστασίας για τους κατοίκους στις περιοχές που φλέγονται μεταδίδουν μόνο τα κρατικά ΜΜΕ
(8) Μην ξεχνάμε: Η φωτιά στην Πάρνηθα που ξεκίνησε από 4 σημεία προκλήθηκε από κολώνα της ΔΕΗ (και από εξωγήινους)


Τυχαία ξεσπάσαν 170 φωτιές σε 24 ώρες. Φαίνεται η Πανσέληνος σεληνιάζει τους εμπρηστές. Καθώς και η επάρατη δεξιά που κατέστρεψε το κράτος ενώ επί πασόκ όλα λειτουργούσαν τέλεια...

Α, ξέχασα.. και ο Γιωργάκης από το πουθενά καταφέρνει να πραγματοποιήσει το όνειρό του..

Δεν υπάρχουν σχόλια: