Τρίτη, 31 Ιουλίου 2007

Φωτιά στα μπατζάκια μας...

Κόλαση από τις πυρκαγιές... γνωστό, δεν έμεινε ούτε ρίγανη..
Αλλά αυτό παραπάει....
http://press-gr.blogspot.com/2007/07/blog-post_9281.html
Το ακόμα χειρότερο είναι η στρατιά ηλιθίων που προσπαθεί να υπερασπιστεί τον Μπόμπολα.. (διαβάστε σχόλια από κάτω - μαζί με τους υπερασπιστές του κωστάκη...).

Επιτέλους ήρθε η ώρα να δείξουμε την αλήθεια... Μετά τα Ρωσικά αεροπλάνα του αδελφού Βλαδίμηρου, ο Commadante Καρατζαφέρης προσκάλεσε μέσω του Λιακόπουλου τους Ελ που ήρθαν να μας σώσουν άλλη μια φορά..

Προσέξτε τις αντιδράσεις του κόσμου που βγήκε στις ταράτσες να τους υποδεχτεί και να τους βοηθήσει στο έργο της κατάσβεσης..

Αυτά.. πάω για ψαροντούφεκο.. Αν δεν έχει πάλι ψάρια, μήπως γίνεται να μας φέρουν σαργούς και μπαρμπούνια από το Σείριο Β;

2 σχόλια:

Zaphod είπε...

Σε καποια σοβαρή χώρα η εφημερίδα θα γινόταν ρόμπα του κερατά και οι υπεύθυνοι θα έτρεχαν να κρυφτούν. Εδώ απ ότι κατάλαβα δεν έτρεξε κάστανο.

Η μαλακίες της κυβέρνησης είναι μαλακίες της οκ, αυτό όμως δεν δικαιολογεί τον κάθε καραγκιόζη που μας ενημερώνει...

Τρομερό το Ελ εξώφυλλο----σε καλύτερη ανάλυση δεν βγαίνει;;;;;;

Slartibartfast είπε...

Δυστυχώς στο Ελλαδιστάν ο καθένας λέει ότι θέλει.. όλο και κάποια ζώα θα βρεθούν να τον πιστέψουν και οι υπόλοιποι θα κάνουν τους κινέζους..
Δυστυχώς h φωτό είναι μικρή από εκεί που τη βρήκα.. Έπρεπε να χα ψάξει στο έθνος να βρώ μεγαλύτερη να πειράξω.. όταν βρώ κάτι αντίστοιχο θα το ξαναπαλέψω..