Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Θυσίες για να σωθεί η πατρίδα (και οι κηφήνες της)

Καταργείται ο 13ος και ο 14ος μισθός παντού*, το ίδιο και στις συντάξεις, αυξάνεται ο ΦΠΑ κτλ κτλ.. Τα μέτρα τα μάθατε, βλέπετε πως απο δω και πέρα θα "τον πιείτε" γιατί η χώρα χρειάζεται θυσίες..


Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για το έθνος (που λέει ο ΓΑΠ) κάποιοι διορίζουν 16 νέους υπαλλήλους στη Βουλή εκ των οποίων και ένας γυμναστής αλόγων.

Και επειδή τα πράγματα είναι ιδιαίτερα δύσκολα και λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν (γι αυτό πρέπει να τα πάρουν απο όλους) εγκρίθηκε και ένα κονδύλι 2500-5500 € για να εξοπλίσουν τα γραφεία τους οι βουλευτές (οι τελευταίες παράγραφοι του ίδιου δημοσιεύματος της καθημερινής).


ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

Από την ελληνική wikipedia:

κηφήνας είναι η αρσενική μέλισσα, που κύριο σκοπό ύπαρξης έχει τη γονιμοποίηση της βασίλισσας. Σε περιόδους αφθονίας της τροφής (π.χ. την άνοιξη) οι υπόλοιπες μέλισσες ανέχονται τους κηφήνες. Όμως τις περιόδους έλλειψης τροφής και της προετοιμασίας για τη διαχείμαση ( φθινόπωρο) οι μέλισσες εξοντώνουν τους κηφήνες σαν άχρηστους, πεταγοντάς τους -κυριολεκτικά- έξω από την κυψέλη.

*update: Τελικά αυτοί το ΠΑΣΟΚ είναι επιστήμονες στο ψέμα. Μας πιπίλιζαν όλη τη βδομάδα πως ο 13ος και ο 14ος μισθός στο δημόσιο είναι παρελθόν και Παρασκευή βράδυ άφηναν να διαρεύσει πως καταργείται και στον ιδιωτικό. Για να ανακοινώσουν φυσικά την Κυριακή πως οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα μένουν ανέπαφοι και στο δημόσιο θα υπάρξει ένα μπόνους 250-500€ για τους χαμηλόμισθους. Μπράβο ρε!!! Φοβερή επιτυχία!! ΡΕ ΟΥΣΤ!!!

6 σχόλια:

Zaphod είπε...

Κατα τα άλλα τους φταιει το κοινωνικό κρατος, οι κοινωνικές παροχές, η Παιδεία και η Υγεία. Το ότι -ακομα και με τα νεα μετρα- καποιοι θα τρωνε στο τζάμπα από το δημόσιο μπεζαχτά τελικά δεν έχει σημασία


Σωστός!

Slartibartfast είπε...

Ακριβώς.. η σύνταξη των 610€ κτλ..

Σε τι να ελπίσουμε ρε γαμώτο!!

Hades είπε...

Και μάλιστα αυτοί το έφεραν στο τραπέζι το θέμα των μισθών κιόλας.
Κατά τα λοιπά το ΔΝΤ μας φταίει, οι πολιτικοί μας ποτέ...

Slartibartfast είπε...

Έτσι ακριβώς.. και διάβαζα σήμερα μια εισήγηση της ΟΛΜΕ που έλεγε για το κακό ΔΝΤ που μας φέρνει όλα τα κακά...

Hades είπε...

Μα είμαστε μανούλες στο να τα φορτώνουμε όλα στους άλλους.
Κράτα μια πισινή, αλλά από μεθαύριο μπορεί να μάθουμε ότι τελικώς η Ζήμενς το ΔΝΤ είχε λαδώσει...

Slartibartfast είπε...

Τι να πω ρε συ! Με αυτούς όλα είναι πιθανά!