Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Που σαι ρε Περικλή!!!!

Αφού πήγατε το μπανάκι σας και απολαύσατε τον υπέροχο Ελληνικό ήλιο (με τις υπεριώδεις του) και τις δαντελένιες Ελληνικές παραλίες (πήχτρα στο σκουπίδι βέβαια με μια θάλασσα τίγκα στο κωλοβακτηρίδιο) γυρίσατε το βράδυ και κάτσατε σαν τους χάνους να απολαύσετε τα κατορθώματά σας και τις κοκορομαχίες στο χαζοκούτι..

Και βεβαίως νιώθετε δικαιωμένοι και χαρούμενοι αφού διαπιστώσατεπως βγήκατε πρώτο κόμμα..

ΜΠΡΑΒΟ!!! (μαλάκες)

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία η αποχή ανήλθε στο 47,37% και τα λευκά-άκυρα στο 2,54%. (παρατήρηση για τα λευκά/άκυρα: Δηλαδή καις βενζίνη/θερμίδες/χρόνο για να πας να ρίξεις ένα λευκό ή ένα μουντζουρωμένο χαρτί σε ένα κουτί; Και το οποίο φυσικά δεν έχει σημασία μιας και δεν προσμετράται στο ποσοστό των κομμάτων.. Τόσο βλάκας είσαι;)

Συνολικά δηλαδή ψήφισε το 50,09% των ψηφοφόρων. Τα ποσοστά τους τα ξέρουμε (τα βλέπεται και από το προηγούμενο link). Προσμετρώντας βέβαια την αποχή αν αυτοί οι κόπανοι που είτε προτίμησαν την παραλία είτε το να πανε να ρίξουν λευκό/άκυρο έριχναν σε ένα μικρό κόμμα (πχ Βεργή-Λεβέντη-Μάνο-Παπαθεμελή-ΜΛ κκε - κκε ΜΛ κτλ-Κοινωνία κτλ) θα ήταν:

ΠΑΣΟΚ: 18,35%
ΝΔ: 16,17%
-------------
συνεχίζοντας την αντιστοιχία λαμβάνοντας ως δεδομένο πως ο απέχων δεν καλύπτεται ούτε από τα λεγόμενα μικρά κόμματα εντός κοινοβουλίου το παρακάτω θα ήταν:

ΚΚΕ: 4,18%
ΛΑΟΣ: 3,58%
ΣΥΡΙΖΑ: 2,35%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: 1,75%

Και φυσικα θα είχαμε τα Λοιπά με ένα τεράστιο ποσοστό αθροιστικά (όπου βεβαίως οι Κυνηγοί, ο Παπαθεμελής ο Μάνος ο Βεργής και ποιος άλλος ξέρει παίζει να εκλέγονταν)..

Τι θα συνέβαινε τότε; Πολύ απλά αγαπητοί μου άχρηστοι: Κανένας δεν θα μπορούσε να καπηλευτεί την αποχή σας. Γιατί ναι μεν όπως λέγαν χθες τα βρωμοκάναλα τους η αποχή τους προβλημάτισε αλλά ΠΡΟΦΑΝΩΣ πρόκειται για ένα παραμύθι που σας σερβίρουν μιας και η αποχή τους εξυπηρετεί.. (είναι τυχαίο άλλωστε πως η ψήφος πλέον ουσιαστικά δεν είναι υποχρεωτική;)
Δεν είδα κάποιον στεναχωρημένο.. αντιθέτως δεν υπήρξε κανένα κόμμα που να μην χρησιμοποιήσει την αποχή για ίδιον όφελος.

Υπενθυμίζω τα λεγόμενα των δύο μεγάλων:

Κωστάκης (ο άχρηστος): Οι νεοδημοκράτες που απογοητεύσαμε δεν έφυγαν από εμάς να πάνε σε άλλο κόμμα αλλά προτίμησαν να μας στείλουν ένα μήνυμα απέχοντας. Για αυτό συνεχίζουμε με εντονότερους ρυθμούς τις μεταρρυθμίσεις μας (μαμά μου!!!)

Γιωργάκης (ο ηλίθιος): Κερδίσαμε, ξεκάθαρα, να φύγει η κυβέρνηση είμαστε στο όριο της αυτοδυναμίας, ο λαός μας δίνει ξεκάθαρη εντολή κτλ (λες και πήρε κανα 45%)

Αναλυτικότερα εδώ

Να σας το ξαναπώ: ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!! Τους δείξατε πως δεν σας νοιάζει ότι και να κάνουν. Τους δώσατε το μήνυμα πως είστε ΑΒΟΥΛΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ! Άρα κατά βάθος τα θέλει ο κ... σας!

Και στο κάτω κάτω της γραφής ας στέλνατε το Βεργή και το Λεβέντη στη Βουλή.. Ναι μεν μπορεί να μην έβγαινε τίποτα καινούργιο (εκτός από την περίπτωση μη αυτοδυναμίας στις Εθνικές εκλογές που έρχονται - μπας και καταλάβουν πως δεν είμαστε χαχόλοι και σοβαρευτούν) τουλάχιστον όμως θα ξεφτιλίζατε τους υπόλοιπους... (για φανταστείτε τους σε εκπομπές μαζί τα κομματόσκυλα με το βεργή ή τον λεβέντη στη βουλή να ρίχνει κατάρες ;-))

Και κλείνω:

ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!
τους προβληματίσατε που δεν σας νοιάζει ότι και να κάνουν...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!!!!


Αν και ο Περικλής στον Επιτάφιο το είχε πει άψογα:

μόνοι
γρ τόν τε μηδν τνδε μετέχοντα οκ πράγμονα, λλχρεον νομίζομεν

(γιατί είμαστε ο μόνος λαός που τον μη αναμειγνυόμενο καθόλου στα κοινά δεν τον θεωρούμε φιλήσυχο αλλά άχρηστο)

=====================
update:
Ευτυχώς φαίνεται πως δεν είμαι ο μόνος... για ακούστε εδώ τα πρώτα 3 λεπτά