Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2007

Τί λέει το παρελθόν;

Η καλύτερη γελιογραφία που είδα μετεκλογικά:
Σαν κλασικός γκαντέμης.. Τώρα που γίνεται κόλαση και αποφάσισα να αλλάξω provider άρχισε το μπλέξιμο με τη σύνδεσή μου (βλάβη από ΟΤΕ, χάος της HoL, αλλαγή provider κτλ).
Κρίμα και είχα πολλά να πώ.. Θα φορτίσω τις μπαταρίες και θα τα πω όλα μαζεμένα after!
Μέχρι τότε :

Με αγωνιστικούς χαιρετισμους
Slartibartfast

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2007

Περί γκάλοπ και λοιπών αηδιών

Τα αποτελέσματα είναι στο 75% και δείχνουν ΝΔ 42,9% - Πασόκ 38,6%.
Που είναι ρε εκείνα τα απίστευτα γκάλοπ που βλέπαν διαφορά 0,6% που έπεφτε συνέχεια και κλίμα που ανατρεπόταν? Εκτός αν εννοούσαν τίποτα κληματόβεργες.
ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!!
Περισσότερα στοιχεία εδώ , εδώ και εδώ. (Ελπίζω να μην κρυφτούν αυτά τα site)
Τελικά για 2η φορά (1η το 2004) δικαιώνονται τα γκάλοπ ΣΚΑΪ-Καθημερινής που το είχαν καρφώσει στις 4 μονάδες (43-39, 42-38 εκεί μέσα)
Επίσης φαίνεται πως και ο κόσμος έχει ξυπνήσει και δεν πείθεται από όποια μπαρούφα ακούει στα βρωμοκάναλα. Και σίγουρα σκέφτεται πολύ διαφορετικά απ ότι προσπαθούν να μας πείσουν τα media.

ΟΥΣΤ!

UPDATE:
Είναι και θρασύς! Εδώ!

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2007

Μπράβο παιδιά!!

Ευτυχώς που υπάρχει και η εθνική του Μπάσκετ και μας κάνει χαρούμενους που είμαστε Έλληνες.
Τέτοιες ήττες μας κάνουν ακόμα πιο περήφανους.

Παιδιά σας ευχαριστούμε!!

(χρωστάμε κάτι ακόμα στους Ισπανούς. Δεν αγχωνόμαστε - θα ρθει η ώρα τους)

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2007

Εθνική Ελλάδος ΓΕΙΑ ΣΟΥ!

Ρε κωλόπαιδα, θέλετε να μας πεθάνετε? Θα πάω από καρδιά πάνω στο άνθος της ηλικίας μου; Άντε να χαθείτε. Παίξτε μπάσκετ επιτέλους!

Δεν το συζητάω πως μας έφεξε σήμερα. Με τέτοιες εμφανίσεις μας βλέπω την Κυριακή να βλέπουμε τα εκλογικά πανηγύρια αντί για μπάσκετ..

Αντε ρε παιδιά, παίξτε αυτό που ξέρετε..
Έχουμε και κάτι χρωστούμενα στους Ισπανούς απο πέρυσι.. Μην κάνουμε χαρούμενους πάλι τους looser..

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2007

Περί αντιπροσώπων

Θα αποφύγω την πρόκληση να κάνω κάποια πρόβλεψη (αν και με τρώει αλλά δήλωσα τις προβλέψεις μου στο blog του zaphod). Αξίζει όμως να σημειώσω πως τις τελευταίες μέρες έχω βαρεθεί να βλέπω τον little George σε όλα τα κανάλια και να εξαγγέλει τα άπειρα σε όλους (μισθωτούς - συνταξιούχους - νοικοκυρές - ζητιάνους - μαυραγορίτες κτλ). Μόνο ένα μήνυμα θα ήθελα να στείλω (εκτός της αποχής που θεωρώ απόδειξη ύψιστης βλακείας).
Ανεξάρτητα από κόμματα-τοποθετήσεις-χρωματισμούς ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!!! Ρίξτε επιτέλους ένα μαύρο στην οικογενειοκρατεία και τα ίδια γνωστά πρόσωπα που τα βλέπουμε μόνο προεκλογικά. Βαρβιτσιώτηδες, Μητσοτάκηδες, Ροκόφυλλους, Κατσιφάρες, Μπεκίρηδες κτλ. Όπως επίσης ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΣΗΜΟ που επειδή εμφανίζεται στην τηλεόραση νομίζει πως μπορεί να μας εκπροσωπήσει. Βούρους, Τουρνάδες, Καρράδες, Λέανδρους κτλ
Επιλέξτε τουλάχιστον πρόσωπα νέα και άφθαρτα μπας και δούμε κάτι διαφορετικό (δεν έχω ψευδαισθήσεις - άσπρη μέρα θα δούμε μόνο αν χιονίσει). Ας δούμε τουλάχιστον κάτι διαφορετικό.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2007

BELGIUM!

Επειδή έχω βαρεθεί να ακούω από γνωστούς τη μπαρούφα θα κάνω αποχή - θα ρίξω λευκό/άκυρο, θα βάλω βόμβα στην κάλπη κτλ είχα σκοπό να κάτσω αύριο να γράψω κάτι για τη βλακεία του να μην ψηφίσεις, αλλά δυστυχώς όμως ο zaphod με πρόλαβε (ίσως στο καλύτερό του άρθρο).
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλακεία απο το να μην πάρεις θέση στις εκλογές. Είναι απλά σαν να λες "κάντε ότι θέλετε - δεν με νοιάζει". Είναι απλά σιωπή. Θα ταν πολύ εξυπνότερο να μείωνες τα ποσοστά των υπάρχοντων κομμάτων με την ψήφο σου και να φαινόταν πως ένα 30% του Ελληνικού λαού μας κυβερνάει. Οπότε αν δεν γουστάρεις κανέναν ψήφισε Λεβέντη -Βεργή- Κυνηγούς-Οικολόγους-Μπεκάτσες κτλ. Είναι χρησιμότερο για όλους μας να αντιδράσεις έτσι από το να σιωπήσεις.

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2007

Υπάρχει και καλή τηλεόραση..

Προτείνω ανεπιφύλακτα:
(α) Τις εκπομπές της Ελληνοφρένειας (ειδικά τις διαφημίσεις για τις πυρκαγιές)
(β) Την εκπομπή του Λαζόπουλου στις 4/9
στα γνωστά μέρη : youtube, greektube

Κάτι τέτοιες στιγμές η τηλεόραση είναι χρησιμότερη από έπιπλο για να απλώνεις σεμέν..

Σαλόνικα...

Είχα αφήσει το blog λόγω διακοπών στα Κουφονήσια και προσαρμογής στο σχολείο, αλλά υπάρχει κάτι από καιρό που είχα ξεχάσει να γράψω.. Θυμάμαι ήταν γύρω στις 18-19 Αυγούστου όταν αποφάσισε ο "πολύς" Γιωργάκης να κάνει ομιλία στη Θεσσαλονίκη όταν θα ανέβαινε ο Κοκός για τα εγκαίνια της έκθεσης...
Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκοπιμότητα έχουν οι πορείες για το οικονομικό πρόγραμμα της κυβέρνησης 1 βδομάδα πριν τις εκλογές. Αν ο Ελληνικός λαός δεν τους θέλει σε μια βδομάδα θα τους μαυρίσει!!!
Θα μαζευτεί πάνω όπως κάθε χρόνο κάθε καρυδιάς-καρύδι με τα συνηθισμένα γεγονότα, μόνο που φέτος θα έχουμε και guest star τον "πολύ" Γιωργάκη με μια μεγάλη μάζα πασόκων. Φαντάζομαι πως η κυβέρνηση, με το λίγο μυαλό που έχει, θα ορμηνέψει τους μπάτσους να είναι απο μακρυά και να μην πειράξουν τρίχα (μιας και οποιαδήποτε εμπλοκή μπάτσων θα της κάνει κακό). Γιατί δεν μπορεί να ξεκολλήσει από το μυαλό μου πως ήταν ιδέα Λαλιώτη να βάλει πολλούς πασόκους δίπλα από το καραβάνι των γνωστών διαδηλωτών με σκοπό να γίνει η πλήρης κόλαση; Γιατί το ενδεχόμενο να ξεφύγει εντελώς από το συνηθισμένο η κατάσταση μου φαίνεται σχεδόν σίγουρο; Μακάρι να βγώ τρελός, αλλά φοβάμαι για τα χειρότερα αυτό το τριήμερο..